• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Kenneth Jensen

Før DK's kamp: De har to ekstraordinære spillere

Foto: Getty Images

Danmarks opgør mod Wales bliver i høj grad et opgør mellem to stærke kollektive mandskaber. Men eksperterne tror på Danmark.

Af Kenneth Jensen

Når Danmark på lørdag pår på banen i Amsterdam mod Wales i et opgør, hvor der er en plads i kvartfinalen på spil, bliver det som favoritter.

Det mener i hvert fald både Peter Kjær og Martin Retov.

Selv om Wales har stjerner, som Danmark nok ikke helt kan matche i form af Gareth Bale og Aaron Ramsey, er der tiltro til det danske kollektiv og den danske bredde.

- Vi er favoritter. Jeg har respekt for Wales, og jeg synes faktisk, at Wales begynder at minde mere og mere om et turneringshold. Hver gang, der er en turnering, er de med, og så står vi og taler, om det er en overraskelse. Det er det jo ikke - det kan det ikke blive ved med at være.

- De her to spillere, Bale og Ramsey, er ekstraordinære spillere. Det kan godt være, vi ikke kan matche Bales verdensklasse, men i det lag under Bale og måske også Ramsey har vi flere, der er bedre end det, Wales har. Når jeg slår det hele sammen, kan det godt være, de har en spiller, der er i en klasse, vi ikke har på samme måde, men jeg er så fortrøstningsfuld omkring det, vi så har. Det er bedre end det, Wales (overorndnet set) har, lyder det fra Peter Kjær.

Se videoen øverst og hør Martin Retovs vurdering.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020