• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Kasper Schmeichel hylder: Han er jo en maskine

Foto: Getty Images

Flere spillere får roser med på vejen af Kasper Schmeichel efter mandagens sejr.

Af Victor Risager

Danmark sendte Rusland hjem fra Parken med et stort 4-1-nederlag i baggagen mandag aften, og efter kampen sender Kasper Schmeichel store roser efter både de danske landsholdsspillere samt fansene.

I sejren, som var med til at sende Danmark videre til ottendedelsfinalerne, åbnede unge Mikkel Damsgaard scoringen med en flot kasse i slutningen af første halvleg. En anden af landsholdets yngre profiler sluttede også festen, da Joakim Mæhle kort før tid scorede til slutresultatet.

Og fra sin plads i mål var landsholdskeeper Kasper Schmeichel også imponeret over de to.

- De er fantastiske. Mæhle er jo en maskine. Jeg tror, at han står derinde på løbebåndet og løber endnu. Dams altså… Jeg sagde til ham i tunellen, at jeg havde en fornemmelse af, at han ville score i dag. Ja, stor ros til alle de unge spillere, men jeg synes også, at de gamle og hele holdet, staben og landet. Vi kan være utrolig stolte i aften, siger Kasper Schmeichel til DR1.

Samtidig roste keeperen de danske fans.

- Jeg har sagt det så mange gange før: Der er mange fede stadioner i verden, men der er ikke noget, der slår Parken her, siger han og tilføjer:

- Det er bare blevet taget til et helt nyt niveau, jeg ikke troede, at det kunne. Også oppe i Helsinger. Altså hele byen er ude og vinke os farvel. Det er det, fodbold kan, og som et landshold skal gøre: Det skal samle nationen og give noget håb og stolthed. Det synes jeg, at vi har gjort i aften. 

Danmark vandt 4-1 og skal møde Wales i ottendedelsfinalen. Den kamp spilles lørdag. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020