• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Kenneth Jensen

Danske fans vil sende særlig hyldest til Eriksen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Danske fodboldfans har i sinde at hylde Eriksen torsdag mod Belgien.

Af Kenneth Jensen

På de sociale medier deles netop nu et opslag, hvor danske landsholdsfans opfordrer folk i Parken tordag til at klappe, når minuttallet runder 10.00 i Danmarks opgør mod Belgien. Klapsalverne skal vare frem til 11.00 på kampuret og er altså en hyldets til Danmarks nummer 10, Christian Eriksen, der er på hospitalet, efter han kollapsede lørdag mod Finland.

Og så er det samtidig et ønske om god bedring fra til den 29-årige dansker.

Kasper Hjulmand taler varmt for ideen om at klappe og ikke mindst for mennesket Christian Eriksen.

- Det er godt, og det viser alle, at fodbold - som jeg har sagt så mange gange - er det største sociale fænomen. Det kan forene flest mennesker. Det giver venskaber på tværs af lande og mellem forskellige mennesker og køn. Fodbold er en stor familie, og det ser vi.

- Der er mange, der forsøger at overtage uden den rigtige agenda, men dette er fodboldens sande ansigt. Vi hylder spillet og bolden. Det er de sande værdier, og det ser vi med alle de anerkendelser, vi får fra mennesker i hele verden.

- Og så er Christian også en fantastisk person i fodboldverdenen. Han er alt, hvad fodbold er. Han har medfølelse og tænker på andre mennesker. Han elsker spillet, og han elsker bolden. Jeg tror aldrig, at jeg har set ham uden en bold tæt på. Han er bare en fodboldspiller, og han er en dreng fra Middelfart i Fyn. Han elsker fodbold. Og så er han er en endnu større person. Og vi ser i dag, at det er en god idé at være en god person i livet, sagde Kasper Hjulmand på et pressemøde.

Christian Eriksen lagde tirsdag morgen et billede hospitalssengen, hvor han fortæller, at han efter omstændighederne har det godt. Danskeren fik hurtigt hjælp, da han kollapsede i Parken, og nu er han indlagt til undersøgelser på Rigshospitalet.

Han kom også med en opfordring til at støtte det danske landshold på torsdag - læs meget mere her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020