• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Lasse Sylvest Mikkelsen

Medie: UEFA giver fire værtsbyer flere EM-kampe

Foto: Getty Images

Ifølge det internationale sportsmedie the Athletic, så bliver Dublin og Bilbaos EM-kampe fordelt ud på fire andre værstbyer.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Coronapandemien har stadig et godt tag rundt om i Europa forud for sommerens EM-slutrunde.

Uefa har stillet som krav til de 12 værtsbyer, at de skal garantere minimum 25 procent kapacitet til EM-kampene, men det er ikke alle, der kan leve op til det.

Således har både München, Bilbao og Dublin endnu ikke givet UEFA nogen positiv tilbagemelding.

Nu skriver The Athletic, at Uefa fredag vil bekræfte, at de kampe, der skulle spilles i henholdsvis Bilbao og Dublin, rykkes til henholdsvis London, Baku, Budapest og Skt. Petersborg.

Det spanske fodboldforbund havde håbet, de kunne få lov at rykke kampene til Sevilla, men det mener Uefa tilsyneladende er for bekosteligt. I Irland har man ikke et andet bud på værtsby og har derfor tilsyneladende accepteret beslutningen.

München ser ud til at få lov at beholde værtsskabet efter samtaler med UEFA. Det er endnu ukendt, hvilken form for forståelse, der er mellem de to parter, da den tyske regering endnu ikke har givet lov til at lukke tilskuere ind til juni.

Præcis hvilke kampe der rykkes til de fire andre værtsbyer er endnu ukendt, men UEFA vil fredag afholde møde i deres eksekutiv komité, og det forventes derfor, at der kommer en form for afklaring senere på dagen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020