• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Mourinho revser EM-stjerne: Han er ikke dukket op

Foto: Getty Images

Jose Mourinho er særdeles kritisk over for Manchester United-stjernens præstationer ved EM.

Af Victor Risager

Portugal råder over en stjernespækket offensiv med stjernespillere fra nogle af verdens største klubber - eksempelvis Cristiano Ronaldo fra Juventus, Bruno Fernandes fra Manchester United, Bernardo Silva fra Manchester City og Diogo Jota fra Liverpool.

Men det er ikke alle sammen, der har imponeret den portugisiske toptræner Jose Mourinho ved EM indtil videre.

Især er Roma-træneren meget skuffet over midtbanestjernen Bruno Fernandes’ præstationer i løbet af de to første EM-gruppekampe, som sluttede med en sejr over Ungarn og et nederlag til Tyskland.

- Portugal på sit højeste niveau kan slå alle. Men vi er nødt til at spille med 11 spillere. I de to første kampe var Bruno Fernandes på banen, men spillede ikke.

- Jeg håber, at han dukke op mod Frankrig, fordi han er en spiller med et utroligt potentiale. Han kan aflevere, han kan score, han kan få straffe, han kan score straffe, han kan score frispark. Han har meget at give, men virkeligheden er, at han ikke var der i de to seneste kampe

- Portugal har tre fantastiske angribende spillere, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo og Diogo Jota. Vi har brug for forbindelsen (til midtbanen, red.), siger Mourinho ifølge talkSPORT.

Bruno Fernandes, 26 år, har netop haft en fantastisk sæson i Manchester United med 28 scoringer og 17 oplæg på 58 kampe. I landsholdsregi har han imidlertid blot leveret fire scoringer på 30 kampe.

Næste opgave for Portugal er mod Frankrig onsdag aften i en afgørende kamp - læs optakten til den kamp her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020