• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Positiv EM-melding: Tror på mange fans i Parken

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

DBU-direktør tror på, at der kommer fans på lægterne til sommerens EM.

Af Victor Risager

Selvom der ikke er åbnet for fans på de danske stadioner i Superligaen endnu, har DBU stadig en tro på, at der kommer fans på lægterne, når nogle EM-kampe efter planen skal spilles i Parken. Det siger administrerende direktør Jakob Jensen til B.T. Sport.

Da regeringen onsdag satte gang i genåbningen af Danmark, var tilskuere til fodbold ellers ikke en af del af planen. Det er af den grund sikkert, at der ikke kommer fans på stadion inden den 5. april.

Men DBU-direktøren påpeger, at nogle med forstand på området forventer en anderledes situation til sommer, og derfor er han optimistisk i forhold til udsigterne til fans til EM-kampe.  

- Og derfor er min mavefornemmelse jo, at vi kommer til afholde et EM i København, hvor der kommer til at være mange fans på lægterne. Konkret hvor mange fans afhænger så af, hvordan smittesituationen udvikler sig, og det kan jeg ikke spå om, men jeg håber selvfølgelig ligesom alle andre, at det bliver en god udvikling, siger Jakob Jensen til B.T. Sport.

Der er planlagt fire kampe på dansk jord ved sommerens EM, omend der er vedvarende rygter om, at UEFA kan rykke hele slutrunden til et enkelt land. Forleden slog UEFA-chefen Martin Kallen over for TV3 Sport imidlertid fast, at EM bliver afviklet i flere lande.

Onsdag sagde Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen, til tipsbladet.dk, at de er “mere end klar til at åbne for tilskuere” - læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus