• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Sylvester Guldberg Røn

Azpilicueta: Vi tager os ikke af Sarri-spekulationer

Chelsea-anfører Cesar Azpilicueta forsikrer, at spillertruppen i ikke tænker over, hvem der er manager i klubben til næste sæson.

Af Sylvester Guldberg Røn

Det bliver et rent engelsk opgør næste onsag, når Arsenal og Chelsea tørner sammen i Europa League-finalen i Baku. Her har både Unai Emery og Maurizio Sarri muligheden for at sikre sig sit første trofæ i sin nye klub.

Der har dog været mange spekulationer om Maurizio Sarris fremtid i klubben. Det rygtes endda, at Sarris fremtid i klubben afhænger af, hvordan det går i finalen. Chelsea-anfører Cesar Azpilicueta forsikrer dog om, at Chelsea-truppen kun fokuserer på finalen.  

- Vi ved, hvad der skal ske, når næste sæson står for føren. Vi hører en masse rygter, men det er vi vant til. Jeg er sikker på, at alle er fokuseret på finalen på onsdag. Vi arbejder sammen, og vi arbejder hårdt.

- Så må vi se, hvad der sker bagefter. Jeg er ikke det mindste bekymret, siger Cesar Azpilicueta til Sky Sports. 

Der er kampstart klokken 21.00, når finalen spilles i Baku om seks dage. 

Superliga

Hobro-genvalg efter stærk skalp

Hobro IK har valgt de samme spillere til søndagens kamp mod SønderjyskE som de, der for en uges tid siden slog FC Køb...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...