• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Lasse Sylvest Mikkelsen

Bah om ondskabsfuld kamp: Det var decideret krig

Foto: Getty Images

Slavia Prags danske islæt oplevede på tæt hold den dramatiske Europa League-kamp mellem tjekkerne og det skotske mandskab, Rangers.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Torsdag aften vandt Slavia Prag 2-0 over Rangers i Skotland, men kampen vil blive husket for meget andet end spillet på banen.

For der var et voldsomt efterspil, hvor spillerne nærmest røg i totterne på hinanden, og udeholdets spillere blev forment adgang til deres eget omklædningsrum, der blev vogtet af både spillere og fans af Rangers.

Dagen derpå fortæller kampens danske involverede, Alexander Bah, om et Rangers-hold, der havde mere travlt med at gå efter manden end bolden.

- Det var en decideret krig. Jeg har aldrig oplevet noget vildere på en fodboldbane. Rangers gjorde det til en ond kamp, og alt startede med sparket i ansigtet. Det hører jo ingen steder hjemme,« siger Alexander Bah til B.T.

Den nævnte episode fandt sted efter en times spil og udløste et rødt kort til Rangers-spilleren Kemar Roofe, mens Slavias målmand Ondrej Kolar blev sendt til tælling med en flænge i hovedet og et kraniebrud.

Efter kampen fortsatte skærmydslerne uden for banen og torsdag anklagede Rangers-træner, Steve Gerrard, Slavias Ondrej Kúdela for racisme over for den finske landsholdsspiller Glen Kamara.

Alexander Bah fortæller, at han ikke var tæt nok på situationen til at vide præcis, hvad der skete, men han fortæller til B.T., at Ondrej Kúdela er en af de mest kærlige personer, han kender, og at det ikke var rascistisk det, han råbte.

Alligevel endte det dog i et voldsom optrin.

- Han (Glen Kamara, red.) stod og ventede på Kúdela i spillertunnelen, hvor han slår Kúdela med en knyttet næve. Som jeg kunne forstå det, så var der også nogle Rangers-spillere, der stod og ventede på os ved vores omklædningsrum, siger Alexander Bah.

Bah og holdkammeraterne kan dog glæde sig over, at det lykkedes dem at slå Rangers ud, og de kan nu se frem til to kvartfinalekampe mod Arsenal.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus