• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League clbold.dk

Farvel: Robin Olsens tid i Cagliari er slut

Foto: Getty Images

Robin Olsen vender nu tilbage til Roma.

Af clbold.dk

Den dansk-svenske målmand Robin Olsens tid i Cagliari er nu et overstået kapitel, da han har brugt muligheden for at bryde ud af udlejningen på Sardinien, og han vender tilbage til AS Roma, der ejer ham. 

Det oplyser Olsen på sin Instagram-konto.

Tidligere på sæsonen skiftede Robin Olsen til Cagliari på en lejeaftale, hvor han skulle erstatte Alessio Cragno, der var blevet ramt af en alvorlig skulderskade. I alt nåede den tidligere FC København-keeper at spille 19 kampe for Cagliari, inden Cragno nu er blevet klar igen.

- En lang og blandet sæson er kommet til ende, og jeg er stolt af min tid her. Jeg kommer til at savne alle fansene og holdkammeraterne, skriver Olsen og fortsætter:

- Jeg er taknemmelig for al den kærlighed og støtte, som jeg har fået igennem dette år. Jeg ønsker alle i Cagliari held og lykke med den sidste del af sæsonen, lyder det fra dansk-svenskeren.

Med returen til Roma betyder det dog også, at han ikke kan komme til at spille med i de resterende kampe af sæsonen.

Robin Olsen har været sat i forbindelse med en række andre klubber, som han har kunne komme på udleje til. Roma købte ham fra FCK tilbage i 2018, hvor Olsen kom på en fem-årig kontrakt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus