• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Brøndby-legende: Spillerne har en stor mulighed

Foto: Getty Images

Søren Colding ser store muligheder for Brøndbys spillere.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby har igennem deres historie leveret store resultater i europæisk sammenhæng. De største skal man dog tilbage til 90'erne for at finde, hvor de eksempelvis kom til semifinalen i UEFA Cuppen - nu kaldet Europa League - i 1991. 

Senere i det årti kom den tidligere højreback Søren Colding med på et hold, som også gjorde det godt, og han fortæller i et interview med TV2 Sport X, at det er noget særligt, der venter Brøndby-spillerne i klubbens første europæiske gruppespil i mange år.

- I vores tid havde vi nogle forbilleder, som havde gjort det enormt godt i slutningen af 80'erne og i begyndelsen af 90'erne. Det var jo noget at følge op på. Det tænker jeg også, at det er for spillerne nu. De har en kæmpe mulighed her for at vise sig selv frem og få en masse gode oplevelser og kampe på cv'et, som kan betyde meget for deres karriere, siger Colding.

Desuden slår den forhenværende landsholdsback fast, at der er meget på spil for spillerne.

- Jeg er meget misundelig. Det er magiske aftener, og det betyder ufattelig meget for spillerne at have den her opbakning fra fansene. At køre ind på Brøndby Stadion og vide, at man skal ind og spille en Europa Cup-kamp, der betyder noget helt ekstraordinært. Der venter spillerne en stor oplevelse, lyder det fra Søren Colding.

Søren Colding spillede for Brøndby mellem 1993 og 2000.

Forud for denne sæson har BIF sagt farvel til Marvin Schwäbe, som man ikke valgte at erstatte udefra. Læs mere om valget her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020