• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Sylvester Guldberg Røn

Chelsea-spanier: Finale i Baku er et problem for UEFA

Chelsea-kantspilleren Pedro er ærgerlig over, at placeringen af årets Europa League-finale betyder, at hverken Arsenal eller Chelsea får meget glæde af fans på stadion.

Af Sylvester Guldberg Røn

Lokationen for årets Europa League-finale har indtil videre været meget omdiskuteret. Finalen næste onsdag skal nemlig spilles i Aserbajdsjans hovedstad Baku, og det har store konsekvenser for finalisterne Chelsea og Arsenal. 

Det er nemlig utroligt svært for de engelske fans overhovedet at komme til Baku, mens de to fangrupper kun har fået 6.000 billetter hver til finalen. Det betyder, at hver fangruppe kun får omkring 10 procent af de tilgængelige billetter til finalen. Chelsea-spilleren Pedro ærgrer sig over situationen. 

- Det er en skam for os, fordi vi formentlig ikke kommer til at føle fansenes støtte så meget, som vi kunne have gjort. Det er meget bedre at give en masse billetter til de rigtige fans. Det er et problem for UEFA, fordi jeg tror, at spillet på banen bliver rigtig godt, siger Pedro ifølge GOAL. 

Pedro glæder sig til finalen, selvom det er i mod et hold, som Chelsea ofte krydser klinger med. 

- Det kan godt blive en åben kamp, fordi Arsenal presser meget højt og spiller god fodbold, ligesom vi selv gør. Jeg tror, at det bliver en spændende kamp, siger Pedro. 

Chelsea er med fjerdepladsen i Premier League kvalificeret til næste års Champions League, mens en sejr i finalen er Arsenals eneste mulighed for Champions League-fodbold til næste sæson. 

Superliga

Hobro-genvalg efter stærk skalp

Hobro IK har valgt de samme spillere til søndagens kamp mod SønderjyskE som de, der for en uges tid siden slog FC Køb...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...