• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Sylvester Guldberg Røn

Chelseas Kanté: Europa League-trofæ vil redde sæsonen

Foto: Getty Images

N'Golo Kanté håber, at Chelsea kan hive Europa League-trofæet hjem i denne sæson, da det ifølge franskmanden vil redde London-klubbens sæson.

Af Sylvester Guldberg Røn

Chelsea spillede sig torsdag aften videre til semfinalerne i Europa League, da de med en 4-3 sejr hjemme over overraskelsen fra Slavia Prag bookede billetten videre i turneringen. 

Det er London-klubbens sidste chance for et trofæ i denne sæson, da man i ligaen ikke kæmper med om mestersskabet men om den Champions League-givende fjerdeplads. Derfor vil Chelsea-slideren N'Golo Kanté rigtig gerne have fingrene i det europæiske trofæ. 

- Vi kan redde sæsonen og gøre den til en smuk en af slagsen, hvis vi vinder Europa League. Det er den eneste titel tilbage for os, så det ville være så rart at vinde den. Vi spillede en god kamp mod Slavia Prag, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for komme i finalen, men vi er ikke favoritter, siger N'Golo Kanté ifølge GOAL. 

Chelsea møder Eintracht Frankfurt i semfinalen, mens den anden semifinale står mellem Arsenal og Valencia. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.