• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Det manglede: Bo Henriksen revser FCM-hjørnespark

Foto: Getty Images

FC Midtjylland-cheftræner Bo Henriksen ærgrer sig over holdets evner på både hjørnespark og i de såkaldte assistzoner.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland kom torsdag lunkent fra start i Europa League-gruppespillet, da det blot blev til 1-1 mod Ludogorets på hjemmebane. Efterfølgende gjorde midtjyderne en stor dyd ud af at fortælle, at de var glade for indsatsen.

FCM-cheftræner Bo Henriksen kunne dog også godt se, at der var nogle områder, som man skulle have gjort meget bedre. Det fortæller han til Herning Folkeblad.

- På den offensive del: Hvis du har 13 hjørnespark, så skal du blive farligere. Vi har en kæmpechance ved Juninho, men vi skal blive farligere. Vi har bolden nogle gange i de her assistzoner, vi gerne vil ind i, og der må vi erkende, at vi mangler nogle løb, siger han og fortsætter:

- Men over-all er vi meget tilfredse med den indsats, vi så. De to ting, vi savner lidt på, er dødboldene og en enkelt eller to chancer mere i åbent spil, lyder det fra FC Midtjylland-cheftræneren.

I nærmest samme åndedrag får Bo Henriksen også nævnt, at man defensivt spillede en 'fuldstændig genial kamp', som FCM-træneren beskriver det og fremhæver også holdets pres som noget, der fungerede.

Ludogorets havde heller ikke meget, og det var kun et afrettet skud, som gav dem deres scoring.

Hos FC Midtjylland er det primært Evander, der står for hjørnesparkene, og han fik en hård dom i karaktererne efter kampen. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020