• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kristian Porse

Ellevild Uhre om Ibrox: Det emmer bare af historie

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Angriberen ser frem til at spille på det legendariske stadion.

Af Kristian Porse

Mikael Uhre og resten af Brøndby-mandskabet står overfor en svær opgave, når de torsdag aften tørner sammen med Rangers FC i Europa League-gruppespillet. 

Udfordringen bliver bestemt ikke mindre af, at kampen spilles på Rangers' hjemmebane Ibrox Stadium, som er notorisk kendt for at være et svært sted at spille grundet den massive opbakning fra lægterne. 

Det faktum skræmmer dog ikke Mikael Uhre, som mest af alt glæder sig til at opleve atmosfæren på stadion til kampen. 

- Det er fantastiske faciliteter, og det emmer bare af historie, det stadion her, så det er fantastisk at få lov til at opleve. Det bliver en fantastisk atmosfære, vi skal ind og spille i. Det vil jo være en af de her oplevelser, man vil se tilbage på, når karrieren engang slutter. Så jeg vil nyde det, men jeg vil også gå uimponeret til værks med drengene, siger han ifølge Brøndby IF's hjemmeside. 

Uhre fortæller yderligere, at han ikke kan se, hvorfor Brøndby ikke skulle have en chance imod Rangers. 

- Jeg synes egentlig, vi kan få point mod alle hold i gruppen, hvis vi rammer dagen. Nogle mener, at Rangers er det hold i gruppen, vi skal have point mod, så det vidner også om en god gruppe, vi er havnet i. Men hvis vi spiller op til vores bedste, så er jeg sikker på, vi også kan lave noget godt herovre, siger han og fortsætter.

- Det er en kæmpe klub, vi skal op imod. Men det er ikke altid, at det er det, det kommer an på, når man kommer ud på banen, og spillet går i gang. Vi skal selvfølgelig ind og ramme dem på nogle af de ting, vi er gode til. Så vi skal spille på vores fart og noget hurtigt spil inde i midten med masser af tempo. Vi skal også være gode til at holde fast i bolden, når vi får den, for smider man den på det her niveau, så kan der gå længe, før man får den igen, siger han. 

Kampen mellem Rangers FC og Brøndby IF spilles torsdag med kampstart klokken 21:00. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020