• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

FCM-anfører: Let gruppe? Så analyserer man dårligt

Foto: Getty Images

Erik Sviatchenko peger desuden på, at Røde Stjerne var gode til at trække tiden.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland spillede torsdag aften 1-1 i Europa League mod serbiske Røde Stjerne. Her var det endnu en hjemmekamp for FCM, hvor de selv havde overtaget, men altså måtte nøjes med 1-1, ligesom mod Ludogorets.

Midtjydernes Erik Sviatchenko mener da også, at FCM havde meget ære af kampen. Det gør han klart i et interview med TV 2 Sport.

- Det er svært for mig at pointe ud, hvad der ikke lige var der. Igen er det en rigtig flot præstation hele vejen igennem. Fuld kontrol. De har absolut ingenting - og så scorer de på en dødbold, hvor vi desværre sover. 

- Men vi har masser af chancer. I både første og anden halvleg presser vi på og er modige. Vi er over førsteboldene og andenboldene. Og så er de jo dygtige i forhold til at trække tiden. Det er jo europæisk, når det er bedst.

Desuden peger FCM-anføreren på, at det ikke er meget der skal til, når det kommer til om sejrene kommer i Europa League. 

- Man kan sige er stolpe ud eller stolpe ind bare udtur eller kvalitet? Der vil jeg sige, at det er mere udtur, fordi den måde, som vi dominerer både Ludogorets og Røde Stjerne på hjemmebane, det siger meget om det hold her, fortæller Sviatchenko.

Han ærgrer sig selvsagt over, at det igen blev til et pointtab for dem, men han minder også om, at de er oppe mod nogle stærke modstandere. 

- Man skal være dårlig til at analysere fodbold, hvis man synes, at det her er en let gruppe. Det er det slet ikke. Hvis vi scorer på vores chancer - eksempelvis at den går stolpe ind - så vinder vi de her kampe. De to præstationer har været på klasse-niveau, fortæller Erik Sviatchenko.

Sviatchenko selv kunne desuden se en indskifter spille en stor rolle i kampen. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020