• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League .

Har mistet troen på Brøndby - FCK har opbakningen

Foto: Getty Images

Fire danske hold skal i aften i kamp i de europæiske turneringer, og der er stor forskel på, hvordan de danske spillere sætter pengene.

Af .

En sejr i ti kampe.

Det er status for Brøndbys høst i Superligaen og Champions League-kvalifikationen i denne sæson. Den sløje start smitter af på de danske gambleres tro på Brøndbys muligheder for at vinde aftenens første runde-kamp Europa League-gruppespillet, hvor Sparta Prag er modstander på Brøndby Stadion. 

Kun omkring 20 procent af alle indskud hos Danske Spil på kampen går i retning af en Brøndby-sejr.

- Brøndby er skidt kørende i øjeblikket, men det er usædvanligt, at der ikke er flere spil på Brøndby, især når de spiller på hjemmebane. Jeg regner dog med, at det kommer til at ændre sig lidt i løbet af torsdagen, da der som regel er flere, der spiller med hjertet lige op til kampstart, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

Danske Spil vurderer, at der er cirka 35 procents chance for en sejr til Brøndby og giver pengene 2,80 gange igen, hvis det sker.

Der er odds 2,55 på en sejr til Sparta Prag og 3,35 på uafgjort.

Størst tiltro til FC København
Både FC Midtjylland og FC København får noget større opbakning hos de danske gamblere.

- Der er en klar tendens til, at spillerne har mest tillid til de to hold, der kører bedst i Superligaen lige nu, nemlig FC København og FC Midtjylland, som også har spillet med i Europa i de seneste sæsoner, siger Peter Emmike Rasmussen.

FC Midtjylland skal også spille Europa League og møder bulgarske Ludogorets i Herning.

En kamp, som Danske Spil vurderer, der er cirka 50 procents chance for, at hjemmeholdet vinder. Men 80 procent af alle indskud på kampen er sat på FC Midtjylland til odds 1,82. Udeholdet giver odds 4,50 for en sejr.

FC København og Randers er de to sidste danske hold i Europa.

De skal begge spille med i Conference League, hvor FC København starter på udebane mod Slovan Bratislava. Og den kamp kan københavnerne ikke tabe, hvis man spørger Oddset-spillerne.

-Hos Danske Spil vurderer vi FC Københavns vinderchance til at være cirka 55 procent, men mere end 95 procent af alle spil på kampen er sat på en sejr til FC København, fortæller Peter Emmike Rasmussen.

Danske Spil giver odds 1,80 for en sejr til FC København og 4,80 for en sejr til Slovan Bratislava.

Få tror på Randers
Mindst tiltro er der til Randers, der møder hollandske AZ Alkmaar på hjemmebane i den første kamp i Conference League.

Danske Spil giver kronjyderne en vinderchance på 25 procent, men kun 15 procent af indskuddene på den kamp er sat på en sejr til hjemmeholdet.

-Det er første gang, at Randers spiller med i et europæisk gruppespil, og det er altså et ganske stabilt hold med flere europæiske gruppespil bag sig, de skal møde, begrunder Peter Emmike Rasmussen.

En sejr til Randers giver odds 3,60, mens du får pengene 2,10 gange igen, hvis AZ Alkmaar vinder.

Hold altid øje med Dagens Spilforslag her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020