• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Ole Hoffskov

Italienske aviser raser: Smurt ind i dansk sovs

Foto: Getty Images

De italienske medier saver Lazio midt over efter storklubbens 1-5-nederlag til FC Midtjylland torsdag aften.

Af Ole Hoffskov

Det var svært at tro sine egne øjne, når man kiggede hen på måltavlen på MCH Arena efter torsdagens Europa League-opgør mellem FC Midtjylland og Lazio. 5-1 til hjemmeholdet stod der - 5-1!

De danske vicemestre leverede et resultat, der vil give genlyd i det meste af Europa, og et resultat, der bør tages med i betragtning, når man taler om midtjydernes største nogensinde. 

Der var forståeligt nok eufori på Heden torsdag aften - det samme var bestemt ikke tilfældet i støvlelandet.

De italienske medier giver ikke overraskende Lazio en benhård medfart efter det katastrofale resultat mod FC Midtjylland. 

- Sarris mandskab kollapser uden at gøre modstand mod danskerne, der var flyvende i anden halvleg. En mareridtsaften for Lazio, skriver den store sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Og sådan fortsætter det ellers, jo mere man bladrer i de italienske aviser. 

- "Biancocelesti" var praktisk talt aldrig med i kampen. Lazio blev smurt ind i dansk sovs og har stadig det samme problem som i sidste sæson - holdet evner ikke at vinde to kampe i træk, lyder det fra Corriere Dello Sport.

- Nyt Lazio, samme laster. Maurizio Sarris tropper leverede ikke varen i Danmark og tabte til FC Midtjylland, der er på ottendepladsen i deres hjemlige liga. Det blev endnu en mislykket modenhedstest for "Biancocelesti", som ikke har vundet to kampe kampe i træk i Europa siden november 2018, skriver Tuttosport og konstaterer, at det var "en aften til glemmebogen".

Flere medier hæfter sig ved, at man skal mange, mange år tilbage for at finde en lignende nedtur for Lazio. 

- 1-5-nederlaget mod FC Midtjylland er et af de tungeste i Lazios historie. Det endte med et stort nederlag på dansk jord, hvor Sarris hold blev udklasseret af FC Midtjylland, skriver LazioNews24.

Cittaceleste skriver:

- "Biancocelesti" tabte fortjent i et opgør, der næsten var for dårlig til at være sand. De katastrofale enkeltmandspræstationer er ikke nok til at rettfærdiggøre indsatsen.

Paulinho, Sory Kaba, Evander, Gustav Isaksen og Erik Sviatchenko scorede målene for FC Midtjylland på en uforglemmelig aften, som samtidig var en perfekt optakt for Albert Capellas' mandskab til søndagens Superliga-brag mod FC København.