• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Lars Gram-Hanssen

Kæk Bo Henriksen inden Arsenal-kamp: Vi vinder

Foto: Getty Images

Bo Henriksen har stor tro på, at FC Zürich i aften kan levere et godt resultat ude mod Arsenal.

Af Lars Gram-Hanssen

Bo Henriksen står i aften overfor en vanskelig opgave, når FC Zürich møder Arsenal i Europa League. 

Turen til London er dog bestemt ikke kun en turisstur for schweizerne, der stadig kan nå tredjepladsen og dermed en plads i Conference League til foråret.  

- Det er et fantastisk sted at være. Vi er glade for at være her. Men vi er her ikke for sightseeing og for at se museet og gå rundt og se, hvad Arsenal har opnået. Vi her for at vinde en kamp. Det er det, det hele handler om, og det er det, vi er her for. Vi ser frem til det, siger Bo Henriksen således til Blick

Arsenal ligger aktuelt på førstepladsen i Premier League, og Bo Henriksen er således også bevidst om, at det vil kræve et mindre mirakel, hvis FC Zürich skal hente en sejr på Emirates Stadium. 

- Vi vil gøre vores bedste, og jeg tror, at hvis vi står sammen og forsvarer os godt og tror på det. Selvfølgelig har vi brug for lidt held. Alle har brug for held mod det her hold i øjeblikket. Men alt kan ske i fodbold. Jeg tror på mirakler. Jeg tror på alt. Jeg har set mirakler i mit liv før. Også mindre end det her. Så i sidste ende er vi nødt til at gå ud og tro på, at vi kan vinde. 

Bo Henriksen forventer ikke, at Arsenal stiller med reserver i aftenens opgør, idet London-klubben ikke er helt sikker på at slutte som etter. 

- De vil gerne vinde gruppen, for det er vigtigt i forhold til at gå videre til den næste runde, så man undgår to kampe mod treerne i Champions League. I sidste ende går vi ud for at spille mod et fantastisk hold. Men vi vinder, lyder det således, med et glimt i øjet, fra Bo Henriksen. 

Bo Henriksen fik i sidste uge sin første sejr som FC Zürich-træner, da schweizerne slog Bodø/Glimt med 2-1. I den hjemlige liga ligger FC Zürich fortsat på sidstepladsen, selvom det søndag blev til en 1-0-sejr over FC Sion.