• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

Klar besked: Der er slet ikke noget at snakke om

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland har ét mål med Europa League-gruppespillet, og det er at gå videre, slår cheftræneren fast.

Af Anders Dehn

Torsdag tager FC Midtjylland hul på denne sæsons Europa League-gruppespil, og forud for kampen mod Ludogorets sender cheftræner Bo Henriksen et klart budskab: Succeskriteriet er videre avancement.

FCM er havnet i gruppe med Røde Stjerne fra Beograd, Braga fra Portugal og altså de tifoldige bulgarske mestre Ludogorets. Den gruppe har de danske vicemestre alle muligheder for at gå videre fra, mener cheftræneren.

- Der er slet ikke noget at snakke om: Vi skal videre. Det er det, vi spiller for. Det er det, vi skal se os selv i. Vi har fået en gruppe, hvor vi har en rigtig fin mulighed for at tage det her skridt, hvor vi også skal til at spille europæisk fodbold efter 1. januar. Det er det, vi skal danne grundlaget og fundamentet for i morgen. Så vi går ud for at vinde, siger Bo Henriksen til FCMTV.

Mens FCM-træneren har stort set frit valg på alle hylder blandt sine spillere, er de bulgarske gæster hårdere ramt af afbud. De to brasilianske profiler Wanderson og Cauly er begge skadet, og cheftræneren rejste ikke med til Danmark.

Ludogorets frygter, at han har fået coronavirus, efter han har fået det dårligt. Det skal en test afklare i løbet af onsdag eller torsdag.

Læs vores optakt til kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020