• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Ole Hoffskov

Lægerne er positive: Anders Christiansen kan blive klar til FCK-kamp

Malmö FF's Anders Christiansen kæmper en hård kamp for at blive klar til opgøret mod FC København i Telia Parken.

Af Ole Hoffskov

Anders Christiansen måtte lade sig udskifte med en skade for Malmö FF i hjemmekampen mod FC København den 3. oktober, og den plager stadig danskeren i et sådan omfang, at han har været fraværende i de seneste par kampe.

Den 29-årige midtbanespiller sigter nu efter at blive klar til opgøret i Telia Parken mod FC København den 12. december, og det skulle der være gode chancer for.

- Han er på rette vej. Jeg tror, at han satser alt på at være tilbage mod FCK i Parken. Det er helt klart en stor kamp for ham, siger Malmö FF's læge Pär Herbertsson til Expressen.

Han bakkes op af klubbens fysioterapeut Jesper Robertsson.

- Det ser positivt ud med "AC". Det er en skade mage til den, han havde tidligere, og han er længere fremme nu sammenlignet med dengang. Det betyder ikke nødvendigvis, at han er hurtigere tilbage, men på nuværende tidspunkt er det positivt, siger han.

Anders Christiansen blev tidligere på ugen kåret som den bedste midtbanespiller i Allsvenskan. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.