• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Politiet måtte bruge magt mod et par Brøndby-fans i Finland

Brøndby IF sneg sig akkurat videre fra Europa League-kvalifikationen mod FC Inter Turku, og efterfølgende var der lidt ballade, hvor der blandt andet blev kastet med sten mod det finske politi.

Af Kenneth Jensen

Foran 4-1 fra det første opgør mod finske FC Inter Turku var det alligevel ved at gå galt for det danske mandskab Brøndby IF, der kun var en enkelt scoring fra at ryge ud af Europa League-kvalifikationen.

Klubben fra den københavnske vestegn tabte med 0-2 til FC Inter Turku, men det var altså akkurat nok til, at det er Brøndby, der nu møder Lechia Gdansk i anden runde af Europa League-kvalifikationen. Første opgør er allerede på torsdag.

Det lader dog til, at få Brøndby-supportere var så utilfredse med resultatet, at de lod det gå ud over det finske politi. I hvert fald rapporterede det finske politi efter opgøret om en smule ballade, da Brøndby-fans blev fulgt fra stadion og mod midtbyen.

Blandt andet skriver det finske politi på Twitter, at det var nødsaget til at bruge magt mod de mest aggressive personer, som også blev tilbageholdt. Der skulle kun være tale om to personer.

Ifølge mediet Turun Sanomat blev der blandt andet kastet med sten mod det finske politi.

Herunder kan man se Twitter-opslaget fra i aftes fra det finske politi.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.