• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Røde Stjerne-boss overrasket over FC Midtjylland

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Midtjylland var en positiv overraskelse for det serbiske mandskabs træner, Dejan Stankovic.

Af Victor Risager

Det endte i en pointdeling på MCH Arena torsdag aften, hvor FC Midtjylland tog imod Røde Stjerne, men det var en kamp, hvor de midtjyske værter sad på det meste mod de decimerede serbere.

Eksempelvis vandt midtjyderne klart skudstatistikken med 16 afslutninger, heraf ni på mål, mens Røde Stjerne i alt havde otte afslutninger. 

Og Bo Henriksens mandskab var også en positiv overraskelse for Røde Stjerne. Det siger serbernes cheftræner, den tidligere Inter og Lazio-stjerne Dejan Stankovic, ifølge mediet Republika efter pointdeleren. 

- Vi spillede mod et ungt, hurtigt og meget talentfuldt hold. Vi tager hjem med en positiv følelse. Nu er hjemmebanen på vores side (i næste kamp, hvor de to hold mødes i Serbien, red.). Vi ved allerede, hvad vi skal gøre. Men Midtjylland er en god og behagelig overraskelse for mig, siger Dejan Stankovic ifølge Republika.

Trods den gode FC Midtjylland-præstation ærgrer den serbiske chef sig dog også over, at det ikke blev til tre point. Røde Stjerne kom nemlig foran med en halv time igen, inden FC Midtjylland udlignede godt 20 minutter senere.

- Jeg er så ked af det. Og ved 1-1 havde vi en chance, hvor vi kunne afgøre det. Denne kamp er allerede bag os. Vi var 16 minutter fra at vinde. Jeg er meget ked af det, siger Stankovic.

Røde Stjerne og FC Midtjylland mødes på serbisk grund den 4. november. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020