• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Lars Gram-Hanssen

Klar til at træde tilbage efter ydmygelse mod FCM

Foto: Getty Images

Maurizio Sarri var helt nede i kulkælderen efter Lazios 5-1-nederlag til FC Midtjylland, hvor den tidligere Chelsea-boss erklærede sig villig til at træde tilbage.

Af Lars Gram-Hanssen

Lazio løb torsdag ind i en chokerende ydmygelse i Herning, da den italienske storklub blev banket med 5-1 af FC Midtjylland, og på det efterfølgende pressemøde var Lazio-cheftræner Maurizio Sarri så skuffet, at han erklærede sig parat til at sige op. 

- Jeg kan ikke se nogen forskel i forhold til sidste sæson, hvor vi havde lignende kollapser. Det er svært at udpege årsagen. Hvis det er min fejl, så er jeg klar til at træde tilbage. Hvis det er en spillers fejl, så er han nødt til at blive solgt øjeblikkeligt, lød det således, ifølge La Gazzetta dello Sport, fra Maurizio Sarri efter nederlaget til FC Midtjylland. 

Maurizio Sarri talte endvidere om, at der kan være en 'bakterie' i Lazios spillertrup, altså en spiller, der spreder en uhensigtsmæssig mentalitet.

- Når jeg taler om en 'bakterie' i omklædningsrummet, så mener jeg, at en person kan sprede noget uden at være bevidst om det. Det er ikke sådan, at en spiller går ind i omklædningsrummet og siger 'nu vil jeg gøre alle uengagerede'. Jeg tror, at det bliver overført ubevidst, lød det således, ifølge Tuttomercatoweb, fra Sarri. 

Efter Lazios ydmygelse i Danmark har Rom-klubben fået alvorlige hug i den hjemlige presse. Du kan læse et udpluk af kritikken HER.