• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Stikker til Roma efter Lazio-nedsabling i Herning

Foto: Getty Images

SS Lazio endte med at tabe hele 1-5 ude mod FC Midtjylland torsdag aften, og Maurizio Sarri var efter kampen ikke tilfreds.

Af Kenneth Jensen

Han har nærmest foreslået at træde tilbage, hvis det er det, der skal til for at få SS Lazio tilbage på sporet.

Sikkert er det, at det var en elendig aften for SS Lazio, der torsdag gæstede FC Midtjylland og fik bøllebank 1-5 mod de danske værter.

Nederlaget har givet krisestemning i hovedstadsklubben, men ifølge træner Maurizio Sarri kan man godt nå at rette op på fadæsen og få afviklet en god europæisk kampagne.

Det siger træneren og stikker til AS Roma, der sidste år blev slaget 1-6 i gruppespillet af Conference League mod Bodø/Glimt. Turneringen endte man dog med at vinde, så man kan overkomme et dårligt resultat, og han håber ganske givet på at gøre det samme nu.

- Jeg sagde til fansene, at de havde ret (i at det var en elendig præstation, red.). Hvis man ikke er ydmyg, kommer man til at dumme sig i Europa, og det så vi også andre klubber gøre i sidste sæson, sagde Lazio-træneren ifølge informazione.it.

SS Lazio ligger nummer syv i den italienske Serie A med 11 point efter seks kampe. I Europa League-gruppespillet har Lazio, FCM, Feyenoord og Sturm Graz alle tre point efter de første to runder af gruppespillet.