• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Lars Gram-Hanssen

Topkarakterer til Eriksen: Den med mest klasse

Foto: Getty Images

Der er igen masser af ros til Christian Eriksen efter 2-0-sejren over FC Sheriff, hvor danskeren af flere medier fremhæves som Manchester Uniteds bedste spiller.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Eriksen var torsdag en tur i Moldova, hvor Manchester United mødte FC Sheriff i Europa League, og den tur slap den danske landsholdsstjerne ganske glimrende fra. 

I kølvandet på Manchester Uniteds 2-0-sejr, hvor Christian Eriksen assisterede Jadon Sanchos 1-0-scoring, har den danske midtbanespiller således fået topkarakterer i flere medier. 

Hos ESPN har Christian Eriksen eksempelvis fået et otte-tal, den bedste karakterer af alle Manchester United-spillere. 

- Den danske landsholdsspiller var i stand til at sende bolden frem i nogle lovende områder med sit blik for at finde medspillere i de åbne rum. Han noterede sig for en assist ved Sanchos scoring med en aflevering, der nemt skar sig igennem Sheriffs midtbane, og den aktion var meget sigende om hans kamp generelt, idet han fra sin position på midten af banen fortsatte med at diktere spillet, skriver ESPN således. 

Lokalavisen Manchester Evening News har udpeget Christian Eriksen og Jacon Sancho som gæsternes to bedste spillere i opgøret, idet begge spillere har fået karakteren otte.

- Han kommer til at stå overfor sværere udfordringer, men hans aflevering til Sancho ved det første mål åbnede kampen, og endnu engang var han bare klasse, skriver Manchester Evening News således. 

Også The Sun har udpeget Christian Eriksen som Manchester Uniteds bedste spiller i kampen, idet avisen også har givet danskeren karakteren otte.

- Forrygende aflevering til Sancho ved det første mål. Eriksen får det her United-hold til at klikke ved at fungere som bindeleddet mellem McTominay og de forreste fire. Fremstår som den spiller med mest klasse på Ten Hags hold. I øjeblikket en talisman, der er umulig at vrage, for han er med i det hele for United, skriver The Sun således. 

Manchester United skulle have spillet imod Leeds på søndag, men kampen er udsat på grund af dronning Elizabeths død, så Christian Eriksens næste kamp bliver på torsdag, når Danmark møder Kroatien på udebane i Nations League.