• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Benjamin Lillelund

Atletico og Chelsea enige om Costa-pris

Foto: Clive Rose/Getty Images

Ifølge et spansk medie er Atletico Madrid og Chelsea blevet enige om en pris for Diego Costa.

Af Benjamin Lillelund

Et af dette transfervindues helt store emner har været Diego Costa. Angriberen har fået at vide, at der ikke er en plads hos ham i Chelsea, og han har slået fast, at han ikke kommer tilbage til den engelske klub.

Endnu er Costas fremtid ikke på plads, men nu tyder meget på, at han ryger hjem til Atletico Madrid.

Ifølge den spanske radio Onda Cero har Atletico Madrid og Chelsea forhandlet sig frem til en pris på 45 millioner euro for den 28-årige stjerne. Derudover kan der komme yderligere ti millioner på bordet afhængigt af forskellige faktorer.

Atletico Madrid vil imidlertid ikke betale beløbet, før Chelsea og Costa har fundet ud af deres problemet. I øjeblikket befinder Diego Costa dig i Brasilien og nægter at rejse hjem for at træne med ungdomsholdet, som han ellers er blevet degraderet til.

Hvis Diego Costa skifter til Atletico Madrid, kan han ikke spille før januar, fordi den spanske klub har transferforbud. Bliver skiftet en realitet, taber Atletico Madrid syv millioner euro på Costa i forhold til, hvad de købte ham for.

Diego Costa skiftede fra Atletico Madrid til Chelsea i 2014, og siden har han lavet kasser på stribe. Således er han i de tre sæsoner, han har spillet i Premier League, blevet Chelseas mest scorende spiller i ligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.