• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Torsten Kjems Hansen

Dansk divisionsklub truet: En alvorlig situation

.

Slagelse B&I har tabt en halv million kroner på corona-krisen og er truet på eksistensen.

Af Torsten Kjems Hansen

Det er så langt fra kun de danske Superliga-klubber, der i øjeblikket er ramt på penge-pungen.

Mange mindre danske klubber kæmper i øjeblikket direkte for eksistensen, da der hverken er indtægter fra tilskuere eller sponsorer i det lukkede Danmark.

En af klubberne er 2. divisions-klubben Slagelse B& I, der søger al mulig hjælp i en tid, hvor penge-kassen er drænet med flere hundrede tusinde kroner på grund af krisen. Det skriver sn.dk.

Klubbens bestyrelsesformand Michael Birkedahl er ganske bekymret over situationen 

-Vi har behov for hjælp. Den økonomiske situation er alvorlig for klubben lige nu. Vi har som sagt allerede estimeret et tab på 500.000 kroner, men det er pr. 1. april. Jeg ved ikke, hvordan det ser ud om en måned, hvis den her situation fortsætter, siger Michael Birkedal til sn.dk.

Med mandagens status fra statsminister Mette Frederiksen er der langt til indtægter for Slagelse B&I samt alle andre danske fodboldklubber. For mandag aften blev det klart, at forsamlinger på over 10 personer ikke er tilladt i en periode, der nu strækker sig frem til 10. maj.

Og da større forsamlinger ikke er tilladt til og med august kan fodboldklubberne i Danmark se langt efter at tjene penge på entré til kampene. Det ligner meget en tilskuer-løs sæson-afslutning. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.