• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Dansk målmand gentager succesfuldt lejeophold

Foto: Preston North End

Danske Daniel Iversen har fremtiden på plads.

Af Ole Hoffskov

Den danske målmand Daniel Iversen er ejet af Leicester City, men han har været udlejet flere gange. Senest til Preston North End, som huserer i Englands næstbedste række.

Det var en succes for begge parter, og derfor har Daniel Iversen og Preston valgt at indgå en ny aftale. Den tidligere U21-landsholdsmålmand udlejes til klubben for hele den kommende sæson.

- Jeg er meget glad for, at det er faldet på plads. Det har været undervejs i nogle uger, og jeg er meget glad for at være tilbage, siger Daniel Iversen til Preston North Ends hjemmeside og tilføjer:

- Jeg kan ikke vente med at se fansene igen og takke dem for den støtte, de gav os i sidste sæson. Det vil de forhåbentlig også gøre i den kommende sæson. Jeg vil gøre mit bedste for klubben og gøre mit bedste i hver kamp og til hver træning. Så må vi se efter sæsonen, hvad det rækker til.

24-årige Daniel Iversen var på banen i 23 kampe for Preston North End i sidste sæson. Han var udlejet til klubben i hele foråret og spillede samtlige minutter.

Danskeren har tidligere været udlejet fra Leicester City til Oldham, Roterham og Oud-Heverlee-Leeuven. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020