• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Benjamin Lillelund

Danskerhold massakreret i pokalen af Barcelona

Celta Vigo måtte her til aften give fortabt, da Barcelona slog dem ud i Copa del Rey med en sejr på 5-0 og samlet triumf på 6-1.

Af Benjamin Lillelund

Returkampen mellem Barcelona og Celta Vigo skulle her til aften spilles, og efter det blev 1-1 i den første kamp, var der lagt op til en spændende duel. Celta Vigo havde både Pione Sisto, Emre Mor, Daniel Wass og Stanislav Lobotka i startopstillingen.

Barcelona dominerede kampen helt fra start af og kom frem til flere halve chancer, som imidlertid ikke blive videre farlige.

12 minutter inde i kampen var uheldet dog ude for Celta Vigo, da Lionel Messi modtog en bold på kanten af feltet og sparkede den sikkert ind til 1-0 til Barcelona.

To minutter senere var det nærmest en kopi af samme opskrift som før, og dermed gjorde Messi det til 2-0.

Efter en halv times spil modtog Jordi Alba en lang indenomsaflevering, og den fik backspilleren lagt ind på målmanden i det korte hjørne, og så var spændingen dræbt.

Kort efter blev Pione Sisto skurken, da han på grufuld vis mistede bolden, og så var det ingen sag for Luis Suarez at øge til 4-0.

Anden halvleg var meget mindre begivenhedsrig, og det var tydeligt at se på begge hold, at de gerne ville have kampen overstået. Få minutter før tid lukkede og slukkede Ivan Rakitic med et hovedstødsmål til 5-0. Dermed vandt Barcelona samlet 6-1, så nu er de klar til kvartfinalen i Copa del Rey.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus