• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Drømmer om retur: Så meget koster Hany Mukhtar nu

Foto: Getty Images

Hany Mukhtar er flyvende for amerikanske Nashville FC, hvor han er topscorer og kandidat til MVP-prisen. Han drømmer dog om at vende hjem, selvom det kan blive en dyr fornøjelse for bejlerne.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Hany Mukhtar er topscorer, han er en af kandidaterne til MVP-prisen og hans Nashville-mandskab er ved at spille sig ind i play offs.

Ja, det kører for den tidligere Brøndby-spiller, som stortrives i den amerikanske MLS. Tidligere på året blev tyskeren også belønnet med en ny stor kontrakt, hvor han tjener kassen.

Man kan sagtens forstå, at Nashville SC valgte at forlænge aftalen, da Mukhtar har lavet imponerende 23 ligamål i denne sæson. Selvom tyskeren stotrives i USA, så har han også en lille drøm om at vende retur til der, hvor fodboldkarrieren startede.

- Hertha [Hertha Berlin, red.] er min hjerteklub. Hvis de kalder, så er det et valg med hjertet. Men de har ikke ringet endnu, har 27-årige Hany Mukhtar tidligere fortalt ifølge Berliner Kurier.

Selvsamme medie spekulerer også i tyskerens fremtid og en potentiel retur til Hertha Berlin. Hany Mukhtar fortæller, at han godt kunne se sig selv i Bundesligaen på et tidspunkt.

- Tiltaler det mig at bevise mig for alle i Bundesligaen? Ja. Skal det nødvendigvis være før afslutningen på karrieren? Nej, siger Mukhtar til samme medie.

Ender det med en retur til Bundesligaen og eventuelt Hertha Berlin, så bliver det en dyr fornøjelse for hovedstadsklubben. Mediet skriver således, at Hany Mukhtar lige nu koster i omegnen af 60 millioner kroner.

Hany Mukhtar, 27 år, var en del af Brøndby IF fra 2016 - først på en lejeaftale - til januar 2020, hvor Nashville SC købte ham i Brøndby IF. I dansk fodbold udviklede tyskeren sig også til en stor profil under klubbens daværende træner Alexander Zorniger.

Hany Mukhtar har fortsat mere end tre år tilbage af aftalen med Nashville, og der er også en option for yderligere et år i aftalen med offensivspilleren.