• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Efter Esbjerg-exit: Her er Peter Hyballas nye klub

Foto: Getty Images

Peter Hyballa har fået nyt trænerjob, efter han forlod Esbjerg fB. Denne gang hjemme i Tyskland.

Af Anders Dehn

Peter Hyballas ansættelse i Esbjerg fB kunne dårligt have forløbet meget værre, end den gjorde. Men utilfredse spillere og anklager om et giftigt arbejdsmiljø til trods har han nu fået et nyt trænerjob.

Den tyske klub Türkgücü München har netop præsenteret Hyballa som ny cheftræner. Klubben spiller i 3. Liga og ligger aktuelt på en 10. pladsen.

Türkgücü bekræfter ansættelsen på sin Instagram-profil. Klubben skriver:

- Peter Hyballa bliver ny cheftræner for Türkgücü München Foruden ansættelser i Tyskland har Türkgücü Münchens kommende træner siden 2010 stået på sidelinjen i Østrig, Holland, Polen og Danmark. Held og lykke, Peter!

Peter Hyballa afløser den nu fyrede Petr Ruman. Direktør Max Kothny siger:

- Vi havde nogle rigtig gode samtaler med Peter Hyballa og tror på, at han taktisk og emotionelt er den rette mand til at forfølge og implementere vores ambitiøse mål for fremtiden. Han kommer med national og international erfaring, og nu vil vi finde tilbage til vejen mod succes med ham.

Türkgücü München blev stiftet i 1975 af tyrkiske tilflyttere til München og har gennem årene optrådt under en række forskellige navne. Siden 2019 har man holdt det nuværende navn.

Klubben har i dette årtusindet spillet i flere forskellige rækker i det tyske ligasystem, lige fra den niendebedste række til nu den tredjebedste række, hvor man spillede for første gang i sidste sæson. Før det gik tre oprykninger på stribe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020