• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division clbold.dk

Eks-Barça-boss bortforklarer elendige megahandler

Foto: Getty Images

Barcelona har ikke fået meget for de knap tre milliarder kroner, man brugte på Antoine Griezmann, Philippe Coutinho og Ousmane Dembélé, men ifølge catalanernes tidligere præsident er den slags gigantiske fejlkøb ikke noget, man skal tage så tungt.

Af clbold.dk

Josep Bartomeu har ikke fået meget ros for sin tid som Barcelona-præsident, hvor catalanerne brugte knap tre milliarder kroner på tre spillere, der ikke har gjort den store forskel på Camp Nou.

Hverken Philippe Coutinho, Ousmane Dembélé eller Antoine Griezmann har således levet op til forventningerne, men ifølge Bartomeu skal man ikke tage den slags forfejlede milliard-transfers så tungt, selvom Barcelona nu døjer med en gigantisk gæld.

- Nogle af indkøbene levede ikke op til forventningerne. Spillere, som kostede mange penge. Men den slags sker i fodbold. Da disse to spillere (Coutinho og Dembélé, red.) blev hentet, jublede alle over disse transfers. Coutinho blev hentet, fordi Iniesta sagde farvel. Han var den bedste spiller i Premier League. Dembélé kom til efter Neymars exit. Specialister peger på, at der er omtrent 50 procents risiko for, at man tager fejl, og en lige så stor procentchance for succes, lyder det således, ifølge Esport3, fra Bartomeu, der altså formåede at ramme forkert i alle tre tilfælde.

- Hvad Griezmann angår, så var det trænerne, der bad om at få ham, og de insisterede på det i et helt år. De regnede ham for at være uundværlig, især fordi Luis Suárez ofte var skadet. Han var en anden type angriber, en verdensklassespiller og en holdspiller.

Josep Bartomeu var Barcelona-præsident fra 2014 og indtil oktober sidste år.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020