• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

- En historisk sensation, hvis BIF ikke slår os

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Serietræner mener, at det vil være historiens største overraskelse, hvis Brøndby IF ikke besejrer hans hold i pokalturneringen.

Af Anders Dehn

I aften står Serie 1-spillerne i Aalborg Freja over for deres vel nok største kamp nogensinde. De møder Brøndby IF's danske mestre, og holdets træner medgiver over for Politiken, at det vil være en sensation uden lige, hvis Freja undgår et nederlag.

Aalborg Freja er det seriehold, der er nået længst i denne sæson pokalturnering. Det betyder så også, at der er seks rækker op fra Aalborg Freja til Brøndbys Superliga-mandskab. 

- Hvis Brøndby ikke vinder over os, er det den største sportslige overraskelse i danmarkshistorien, siger Frejas træner, Mark Knudsen, til Politiken.

Brøndby IF står i forvejen bag et af de største pokalchok i dansk fodboldhistorie. Det var i 1987, da man tabte til Skagen fra Jyllandsserien. Det var i øvrigt et Brøndby-mandskab, der var på vej mod mesterskabet senere samme år, og som havde spillere som Peter Schmeichel, Lars Olsen og Kim Vilfort med fra start.

Hvis der er ét aspekt, hvor Aalborg Freja-spillerne tror, de kan ramme Brøndby, er det på dødbolde.

- De fleste, der har forstand på fodbold, ved godt, at Brøndby i stort set alle spillets facetter er væsentlig bedre end os. Men jeg vil sige, at det sted, hvor forskellen er mindst, er på dødbolde, sagde holdets topscorer i går.

Der er kickoff fra Aalborg Portland Park klokken 18 i aften.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020