• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

Find en god lejebolig inden studiestart

Find en god lejebolig inden studiestart
.

Selvom det kan være svært at finde lejeboliger, så er der et par ting man kan gøre for sig selv for at gøre det hele lidt nemmere.

Af .

Efter sommerferien nærmer vi os en tid, hvor mange unge er blevet optaget på drømmestudiet, og derfor skal til at flytte hjemmefra og ind mod de store byer. I den anledning er der ofte meget panik blandt unge, da det kan være svært at finde en god lejebolig som man kan betale for.

Selvom det kan være svært at finde lejeboliger, så er der et par ting man kan gøre for sig selv for at gøre det hele lidt nemmere. Du vil i denne artikel kunne læse om hvordan man kan gøre det en smule nemmere at finde en bolig hurtigt hvis man står og skal flytte.

Der er naturligvis ingen garanti for at det bliver nemmere, men generelt burde du kunne finde en lejebolig hurtigere hvis du følger disse råd.

Led på relevante boligsider
Hvis man skal flytte til de store byer som København og Aarhus er der ofte lang kø på samtlige lejeboliger man finder. Derfor er det en god ide at lede på relevante boligsider og skrive sig op til mange forskellige boliger. Det kunne for eksempel være lejboliger.dk, så man fisker med det bredest mulige net.

Derudover bør man lægge sin kræsenhed en lille smule på hylden, da det kan være svært at komme ind på de rigtig populære områder, såsom Nørrebro.

I stedet kunne man nøjes med at bo lidt uden for Nørrebro og for eksempel lede efter bolig i Københavns Nordvest del.

Det skal dog nævnes, at man ikke skal nøjes med hvad som helst. Derfor kan det også være en god ide at kigge på boligsider, så man får en fornemmelse for hvad priserne i området er, så man ikke ender med at betale for meget for lidt.

Find en roommate
Når du flytter, så kan det være en god ide at høre i den vennekreds, om der er andre der skal flytte samme vej.

Det kan nemlig være en god ide at skaffe sig en roommate, så man er 2 der deler huslejen. Der er flere fordele ved at bo sammen med en roommate.

Først og fremmest er man flere om at dele de faste udgifter så det bliver billigere, men man får ofte generelt mere plads for færre penge.

En anden fordel ved at bo sammen med en roommate er, at det ofte er nemmere at finde bolig, når man har et større budget at råde over. Når du følger disse råd, så bliver det en del nemmere at finde bolig!

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020