• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Oliver Okstrøm

Fodbold-Danmark i sorg: Simpelthen så trist

Foto: Getty Images

Blandt andet Michael Laudrup og Preben Elkjær sætter ord på tabet.

Af Oliver Okstrøm

Lars Høgh er ikke længere iblandt os. Det har målmandslegendens familie oplyst Ritzau. Det er noget, som fodbold-Danmark allerede har reageret på med flotte ord og hilsner.

En af dem er fra holdkammeraten fra landsholdet, Michael Laudrup, som fik beskeden under kampen mellem Bayern og Barcelona.

- Det er der ingen tvivl om. Vi vidste desværre godt allesammen, at det gik den vej. Men det er simpelthen trist, lyder det fra Michael Laudrup, da det kommer frem under kommenteringen på TV3+, at den tidligere landsholdsmålmand i 80'erne var gået bort.

Preben Elkjær mindes ligeledes, hvor varmt et menneske Høgh var.

- Han bekymrede sig om, at alle havde det godt. Han var med til at skabe den gode stemning. Hvis der var nogen - og der er der jo altid på et fodboldhold - som var lidt trist, så sad Lars ved siden af ham og snakkede med ham. Jeg kan ikke forestille mig, at der ikke er et menneske, som ikke vil sige, at han ikke var fantastisk, fortæller Preben Elkjær på samme tv-station.

Derudover er hilsnerne til Lars Høgh kommet på blandt andet twitter, hvor et lille udsnit kan ses nedenfor, som også tæller Brøndby, som han arbejdede for som målmandstræner.

Lars Høgh blev 62 år. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020