• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

Fodboldtøj høj kvalitet til fordelagtige priser

Fodboldtøj høj kvalitet til fordelagtige priser
.

Få det fedeste fodboldtøj hos Sportmonda.

Af .

Dette indhold er sponsoreret

Har din datter eller søn i lang tid talt om at han eller hun ønsker at begynde til fodbold, men ikke har det rette udstyr hertil? Eller står dit hold, alternativt hele klubben, og mangler nyt fodboldtøj?

Uanset hvilken problematik du er blevet mødt af, kan Sportmonda komme dig til undsætning. Her er tale om en virksomhed, der tilbyder fodboldtøj til alle størrelser i flotte designs og høj kvalitet. Og for at gøre jeres fodboldtøj helt specielt, tilbyder Sportmonda endvidere at lave tryk på både spilletøj og dragter. 

Trods herfor kan de fortsat holde et prisniveau, hvor alle kan være med.

Deres vision er at blive hele nordens foretrukne leverandør af fodboldtøj – og de mener selv at være godt på vej mod målet.

De tre søjler inden for fodboldtøj
Sportmonda har tre fokusområder, når det kommer til fodboldtøj. Det drejer sig om høj kvalitet, flotte designs og skarpe priser. Når deres vision lyder at være nordens foretrukne leverandør gælder det på alle tre områder – for det er kun ved at have alle tre søjler for øje, at kunderne kan modtage værdi for pengene.

Kvalitetsbegrebet indeholder en vis dybde, idet fodboldtøj skal være højteknologisk, hvilket betyder, at tøjet er åndbart og svedtransporterende, men det skal også være holdbart. Sportmonda forsøger derfor at sikre et højt niveau på alle kvalitetsparametre.

Et flot design er det, der sikrer, at netop din dragt bliver lagt mærke til, men designet skal også leve op til de signaler, klubben ønsker at sende. Hvordan den ”rigtige” dragt ser ud, er meget individuelt; Sportmonda imødekommer dine ønsker, hvad end du drømmer om neon-farvede spilletrøjer eller stilfulde og klassiske linjer.

Fodboldtøj til skarpe priser får du hos Sportmonda; De ønsker, at deres kunder oplever værdi for pengene. En skarp pris sikrer de i deres udvælgelse af producenter og samarbejde med disse.

De allerstørste og mest anerkendte mærker er ikke at finde på deres side, da Sportmonda ikke mener, at kvalitetsoplevelsen nødvendigvis bliver bedre – og yderligere er priserne for disse væsentligt højere, hvilket ikke stemmer overens med deres vision og tre søjler.

Design dit eget fodboldtøj – måske med rabatter for øje
Det er sjældent Sportmonda kører deciderede kampagner eller tilbud, men du kan alligevel opnå nogle gode besparelser. Dette kan eksempelvis ske ved at købe mere end 20 sæt til klubben, eller såfremt du ønsker at spille med Sportmondas logo trykt på dine spilledragter.

Mulighederne er mange – som fortalt tilbyder Sportmonda fodboldtøj til både børn og voksne, mænd som kvinder. Du få tryk på dine dragter og dit spilletøj.

Sportmonda mener ikke, fodboldtøj med tryk er noget, man ifører sig for at se ens ud, men derimod en dragt, der er med til at repræsentere holdets værdier, og som skaber stolthed, glæde og tilfredshed.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020