Generelle Victor Risager

Forlader FC Midtjylland: Her er hans nye klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Awer Mabil fortsætter karrieren i spansk fodbold, bekræfter klubpræsident nu.

Af Victor Risager

Når hans aftale med FC Midtjylland udløber denne sommer, skal Awer Mabil skifte klub, og kantspilleren har allerede fremtiden på plads.

Han skifter således til Cadiz CF.

Det bekræfter klubpræsident Manuel Vizcaíno nu endegyldigt over for MARCA, efter at den australske winger igennem næsten et halvt år har været sat i forbindelse med et skifte til den spanske klub.

- Det er ikke næsten på plads. Det er done, siger klubpræsidenten og tilføjer:

- Det var en mulighed, der opstod, som er blevet udnyttet nu. Awer er en knægt, der har lært meget på grund af de udfordringer, han har overkommet i sit liv, og vi håber, at han kommer med i preseason, så cheftræneren kan lære ham at kende, og at han så vil supplere truppen, så vi næste år vil være meget konkurrencedygtige.

MARCA mener desuden at vide, at Awer Mabil får en fireårig aftale i Cadiz CF, der netop har sikret sig overlevelse i La Liga. Og så får han angiveligt en frikøbsklausul på hele 15 millioner euro, svarende til lige over 110 millioner kroner.

26-årige Awer Mabil kom til FC Midtjylland i 2015 og har siden spillet 145 kampe for klubben med 20 kasser til følge. Han har i foråret været udlejet til Kasimpasa i den tyrkiske liga, hvor han har leveret to mål på 11 kampe.