• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Helt vanvittigt: Hollandsk fan bærer 48 fadøl

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hollandsk fodboldfan går viralt efter imponerende fadølsbedrift.

Af Ole Hoffskov

Mange vil nok mene, at fodbold og fadøl hører sammen. Sådan har den 23-årige hollænder Christiaan Roetgering det i hvert fald.

Søndag var han på stadion, da FC Twente mødte Willem II i Hollands bedste række, og undervejs i kampen skulle han og kammeraterne have slukket tørsten. Christian Roetgering blev sendt i baren efter 48 fadøl.

Billeder og videoer af den hollandske fodboldfan, der fragter 48 fadøl op til sin plads på tribunen, er siden gået viralt.

23-årige Christiaan Roetgering fra byen Enter i det østlige Holland ser alle FC Twentes hjemmekampe sammen med en gruppe venner. De skiftes til at være ansvarlig for ølforsyningen under kampen, og søndag var turen altså kommet til Roetgering.

- Jeg havde ikke lyst til at gå frem og tilbage flere gange, så jeg tog det hele på én gang, forklarer fodboldfanen til TC/Tubantia.

Videoer og billeder af Christian Roetgering med 48 fadøl i favnen er gået viralt i Holland og er blandt andet blevet set mere end 70.000 gange på Dumpert, som er en populær online videoplatform i Holland. 

- Jeg tror, jeg har fået omkring 300 nye følgeanmodninger på Instagram. Min telefon eksploderede. Der kom virkelig mange beskeder. Det var slet ikke normalt, fortæller han.

Christiaan Roetgering kommer i øvrigt med en indrømmelse. Hans kammerat Jochem har tidligere formået at balancere 50 fadøl op på tilskuerpladserne - altså to mere end de 48, der har gjort Roetgering til et hit på sociale medier. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020