• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Oliver Okstrøm

Gravesen om fremtiden: Har trænerrolle i tankerne

Foto: Getty Images

Thomas Gravesen er i gang med at undersøge, hvordan livet som træner er, fortæller han.

Af Oliver Okstrøm

45-årige Thomas Gravesen har i de seneste år arbejdet som ekspert-kommentator på tv efter en flot karriere med blandt andet landsholdet og ophold i både Bundesligaen, Premier League og La Liga.

Det var som spiller, og han åbner nu op for, at fremtiden kan blive som træner. Det sker i en Mediano-podcast med Troels Bech som vært. 

- Jeg har også haft det i tankerne. At være fodboldtræner og få et hold til at være harmonisk - samtidig med at have en strategi og få det til at gå op i højere enhed - det er det, jeg har kæmpet med i hele mit liv som fodboldspiller og gerne vil gøre. Så jeg har ikke lagt det på hylden. Jeg er også kun midt i 40'erne. Ole Fritsen var jo i 50'erne, da jeg havde ham som træner (i Vejle red.). 

- Jeg tror på, at man ikke skal lukke nogen døre. Det er jeg jo et tydeligt bevis på, at det skal man passe på med at gøre for hurtigt. Så jeg ved det ikke endnu, lyder det fra Gravesen.

På Kanal 5 arbejder han sammen med Lars Jacobsen, der er blevet assistenttræner i HB Køge i 1. division, og det har været med til at hjælpe den tidlgiere Real Madrid-spiller med at få et billede af, hvordan rollen er.

- Jeg snakker meget med ham om, hvordan han har det, og hvordan han klarer sig som fodboldtræner. Hvordan de første skridt er ind på den her scene, fortæller Thomas Gravesen.

Han kommer desuden også ind på, at han nok stoppede karrieren for tidligt, da han trak sig som blot 32-årig. I stedet kunne han godt have ønsket sig, at han var blevet ved - men måske på et lidt lavere niveau.

Thomas Gravesen hørte i sin aktive karriere blandt de allerbedste danskere i Premier League. Se top fem-listen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020