• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

BIF-emne afviser: I dialog med flere klubber

Foto: Getty Images

Thomas Lehne Olsen er blevet rygtet til Brøndby IF. Onsdag kom Lillestrøm imidlertid til at "præsentere" angriberen, men der er ikke enighed, slår angriberen selv fast.

Af Victor Risager

Opdateret 17.20 med reaktion fra Thomas Lehne Olsen selv. 

Den norske angriber Thomas Lehne Olsen er for nylig blevet sat i forbindelse med et skifte til Brøndby IF, men også norske Lillestrøm SK og belgiske Standard Liege har været meldt interesserede.

Onsdag kom Lillestrøm SK ved en fejl at præsentere den 31-årige nordmand, og siden har hovedpersonen selv afvist, at han er enig med nogen klub. 

Således har klubben i dag, onsdag, sendt en mail ud til sine fans i den såkaldte Fuglafamilien, hvor emnefeltet er “Thomas Lehne Olsen klar for LSK [Lillestrøm SK]!” Det skriver en fan på det sociale medie Twitter, der har vedhæftet et skærmbillede af mailen.

Selve mailen indeholder imidlertid ikke noget om en transfer, ligesom der heller ikke er noget om en transfer på klubbens hjemmeside.

Lillestrøm SK har selv efterfølgende svaret fanen:

- Ak, hvilken ønsketænkning i emnefeltet på den seneste Fuglafamilien-mail! Desværre trykkede nogle dagdrømmere på nogle knapper. Alle, der modtog nyhedsbrevet, var nok lidt skuffede over, at det trods alt kun handlede om billetter til derbyet mod Vålerenga plus noget andet, skriver klubben på Twitter.

Også angriberen selv afviser, at han er enig med nogen. Han er i dialog med Lillestrøm og flere andre klubber, siger Lehne Olsen til VG. 

Thomas Lehne Olsen, 31 år, er på kontrakt i Shabab Al Ahli i øjeblikket. I 2021 spillede han for netop Lillestrøm med 26 kasser i 28 ligakampe til følge. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.