Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Hyldes: Glohed dansker på vej mod toppen i England

Foto: Getty Images

Danske Emil Riis hamrer mål ind i Championship, og hans engelske manager er da heller ikke sen til at sende store roser i hans retning.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Emil Riis er brandvarm i øjeblikket, og tirsdag sikrede han endnu et point til Preston North End i Championship med en scoring i kampens sidste minutter mod Sheffield United.

Det var danskerens 13 sæsonscoring, men hans engelske manager mener, at han skal forfine dele af sit spil for at blive endnu bedre:

- Han skal ikke bruge tid på at modtage bolden, hans force er at løbe ind bagved forsvaret og komme mod mål, siger Ryan Lowe til Lancashire Post, og fortsætter:

- Men vi kan rydde op i visse ting. Emil kan blive, hvad end han har lyst til at blive. Jeg tror, at han har scoret 13 mål i alle turneringer, og nu skal han bare lave nogle flere, for så bliver han en stjerneangriber.

Emil Riis har i denne sæson rigtig nok scoret 13 mål på tværs af alle turneringer, og det er kun hårdt arbejde, der skiller ham fra at nå et endnu højere niveau:

- Hvis han bliver ved med at lytte og arbejde så hårdt, som han overhovedet kan, er jeg sikker på, at han bliver en top klasse angriber.

Den 23-årige dansker kom til Preston North End fra Randers FC forrige sommer. I denne sæson har hans scoringer hjulpet The Lilywhites til en aktuel 14.-plads.