• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Irriteret FCK’er: Vi giver to mål væk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicolai Boilesen var mildest talt ikke tilfreds med præstationen mod PAOK.

Af Victor Risager

FC København løb torsdag aften ind i et skuffende nederlag, da de to imod PAOK, og den kamp var præget af fejl fra københavnerne.

Allerede fra kampens niende minut fik FC København det svært. Her blev målmand Kamil Grabara således udvist for at bruge hånden langt ude af sit felt, og herefter spillede københavnerne altså knap 80 minutter med en mand i undertal.

Det var imidlertid ikke det, der irriterede anfører Nicolai Boilesen mest efter kampen. 

- Vi gør det umådelig svært for os selv ved at blive en mand mindre så hurtigt, men det er ikke engang det, der irriterer mig mest. Det sker i fodbold. Det, der irriterer mig mest, er, at vi giver to så nemme mål væk inden for de første 40 minutter. Jeg synes, at hvis vi kommer ud af deres første pres, kan vi spille med dem, selvom vi er en mand mindre. Men når vi laver så store fejl ved begge mål, bliver det svært. Anden halvleg prøver vi og ved, vi får nogle chancer, og vi har rent faktisk chancen for at udligne til sidst, men det havde måske også været at stramme den, siger Nicolai Boilesen til TV2 Sport X. 

Nicolai Boilesen blev efterfølgende spurgt, hvorfor de lavede så mange fejl, men det havde han sværere ved at svare på.

- Godt spørgsmål. Når du er en mand mindre, er der mere pres på boldholder, og så skal man tænke hurtigere. Vi får bedre styr på det i anden halvleg, men det er ikke godt nok. Det er fair nok, hvis de spiller sig til det og spiller os tynde. Det kan jeg leve med, men det er ekstra ærgerligt, når vi giver dem to mål på den måde

Her kan du læse tipsbladet.dk's analyse af kampen, hvor vi giver karakterer til FC Københavns spillere og cheftræner Jess Thorup.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020