• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Irriteret udlandsdansker: Mangler to måneders løn

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den danske midtbanespiller mangler fortsat at få nogle penge fra sin polske klub, fortæller han.

Af Victor Risager

For godt ni måneder siden drog Mikkel Rygaard til udlandet, da han skiftede fra FC Nordsjælland til LKS Lodz i den polske liga, men den transfer har givet visse problemer.

Tidligere på måneden kunne FC Nordsjællands bestyrelsesformand, Jan Laursen, fortælle til et polsk medie, at LKS Lodz på daværende tidspunkt ikke havde betalt for transferen. Samtidig var der manglende kommunikation fra den polske klub, der ganske enkelt stoppede med at svare FC Nordsjælland, lød det.

Mikkel Rygaard selv har også oplevet LKS Lodz’ økonomiske problemer tæt på.

Den 30-årige midtbanespiller har nemlig ikke fået alle de penge, han skal have fra klubben. Det afslører han selv i programmet Start 11’eren på Discovery+.

- Nej, det har jeg ikke. Jeg mangler stadig to måneders løn, lidt bonusser og sign on-fee, så det er da lidt penge, jeg mangler, så det er super irriterende, siger Mikkel Rygaard i programmet og fortæller om sagen mellem klubberne:

- Jeg har ikke rigtig været involveret i det. Det er mellem klubberne, men det er en ærgerlig situation, når man gerne vil have, at det hele skal være fair og diverse ting. Det er underligt. Men jeg fik da et opkald fra Nordsjælland om, at de nok ville sende det her videre til FIFA for at få styr på tingene, så jeg var lidt informeret om, hvad der ville ske. Jeg tror heller ikke, at det er nogen hemmelighed, at vi har lidt økonomiske problemer hernede. Der er en del i truppen, der mangler at få løn og sådan noget også, så økonomisk er det ikke optimalt pt., men vi håber, det bliver løst.

Det er ikke første gang, at Mikkel Rygaard oplever at være i en klub med økonomiske problemer. I foråret 2018 fik han ikke udbetalt løn i Lyngby Boldklub, hvorefter han ophævede og skiftede til FC Nordsjælland.

Se hele klippet med Mikkel Rygaard i videoen øverst i artiklen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020