• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Benjamin Lillelund

Irsk legende om Costa-tilbud: Det er skingrende sindssygt

Foto: Steve Bardens/Getty Images

Robbie Keane ville tage træskoene på og vandre til Kina, hvis han havde fået samme tilbud som Diego Costa.

Af Benjamin Lillelund

Transfervinduet er altid garant for mere eller mindre vanvittige rygter, men et af de mere vedholdende i år er Diego Costas mulige afgang til Kina, nærmere bestemt Tianjin Quanjian. 

Her lyder det ifølge vandrørene, at Costa blev tilbudt 3,4 millioner kroner om ugen for at tage turen til den kinesiske Super League.

Den vanvittige løn får den tidligere Tottenham-stjerne Robbie Keane til at måbe.

- Hvis de gav mig det beløb, Diego Costa blev tilbudt, ville jeg gå dertil, siger Robbie Keane til talkSPORT.

- Det beløb, han bliver tilbudt, er skingrende sindssygt. Han tænker sikkert på, at han kunne tage dertil et enkelt år, tjene en masse penge og så komme tilbage til Premier League eller et andet sted.

Diego Costa skal dog huske at være bevidst om, at der også ifølge Keane er ulemper ved at pakke kufferten og rejse til Kina.

- Den kinesiske liga er ikke i nærheden af at være på niveau med Premier League, og Costa scorer jævnligt mål i Premier League.

- Hvis han kan gøre det her, er der ingen tvivl om, at han ville score en masse mål derovre. Han er bare nødt til at spørge sig selv, om han vil tage væk i år, afslutter Keane.

Skifter Diego Costa til Kina, vil han nemlig give slip på et potentielt Premier League-mesterskab med Chelsea. Holdet ligger i hvert fald på førstepladsen med 52 point og syv point ned til Tottenham.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.