• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

- Jeg tror, han mistede tre tænder mod AGF

Foto: Getty Images

Det var en hårdt tilkæmpet uafgjort mod AGF for Larne FC torsdag aften. Det kan forsvarsspilleren Cian Bolger efter sigende skrive under på.

Af Victor Risager

Larne FC kunne fejre en stor triumf torsdag aften. Med et uafgjort resultat mod AGF i Aarhus gik nordirerne nemlig videre i Conference League-kvalifikationen, mens århusianerne er færdige i europæisk fodbold for denne sæson.

Til gengæld var det ikke alle spillerne fra Larne FC, der kom helskindet fra kampen.

Ifølge Tiernan Lynch, Larne FC’s cheftræner, skal forsvarskrigeren Cian Bolger formentlig  en tur til tandlægen i den nærmeste fremtid.

- Vi vil gerne spille og gøre de ting, vi er gode til. Men vi spiller på et helt andet niveau nu. De er et godt hold med mange rigtig gode spillere, og vi skulle komme her med en anden indstilling, men jeg synes, at indstillingen var helt og aldeles fantastisk. Drengene mente ikke, at der var straffe, men jeg har ikke set den igen.

- Vi skal bare tage alt det positive med os fra kampen, og det positive er, at folk sætter alt på spil for holdet. Jeg tror, at “Big Cian” mistede tre tænder, fortæller Tiernan Lynch til klubbens egen kanal på YouTube.

Mens han var tilfreds med fighterindstillingen, var chefen imidlertid ikke udelukkende glad for præstationen.

- Det var ikke vores bedste præstation, selvom vi også før snakkede om at det handlede mere om resultatet end præstationen i aften. Og vi fik resultatet. Vi fik kæmpet os til det, og vi nægtede at lade os besejre, siger han.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020