• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Laudrup advarer Gerrard: Gør det ikke

Foto: Getty Images

Steven Gerrard har ikke ønsket at lukke ned for spekulationerne om Newcastle, men ifølge Brian Laudrup bør Rangers-bossen ikke lade sig friste af den nordengelske klub.

Af Lars Gram-Hanssen

Steven Gerrard har på det seneste været sat i forbindelse med cheftrænerjobbet i Newcastle, efter at den nordengelske klub blev købt af en saudiarabisk investeringsfond. 

Gerrard omtalte i fredags Newcastle-projektet som 'interessant', men ifølge Brian Laudrup bør Liverpool-legenden ikke foretage et skifte til St. James' Park. Laudrup, der fra 1994 til 1998 tørnede ud for den skotske storklub, var i weekenden tilbage på Ibrox, hvor han efter 1-1-kampen mod Hearts mødtes med Steven Gerrard.

- Spekulationerne om Newcastle vil fortsætte, indtil de nye ejere rent faktisk beslutter sig for, hvem der skal flytte klubben fremad. Men som jeg skrev i min klumme i sidste uge, så mener jeg ikke, at det er det helt rigtige for Gerrard lige nu, og jeg har ikke ændret min holdning, lyder det således fra Brian Laudrup i hans klumme for Daily Mail.

- Den første træner, der bliver hentet ind til dette ekstremt rige Newcastle-hold, vil altid være en midlertidig løsning. Uanset hvem der kommer ind, så kommer det til at handle om overlevelse i den her sæson, samt at løfte truppen til et nyt niveau henover to-tre år. Den næste træner, der bliver hentet ind derefter, kommer til at nyde godt af det arbejde og vil forventes at levere trofæer.

Ifølge Brian Laudrup ved alle, at Steven Gerrard drømmer om Liverpool-jobbet, men ifølge den danske landsholdslegende er en nedrykningskamp med Newcastle altså næppe det rette skridt for Rangers-bossen.

Steven Gerrards næste udfordring er på torsdag, hvor de danske mestre fra Brøndby gæster Ibrox i Europa League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020