• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Legende i retten: Kvinde afslører brutalt overfald

Foto: Getty Images

Ryan Giggs er involveret i en retssag med sin ekskæreste, der tirsdag berettede om et overfald, han angiveligt har udsat hende for.

Af Lars Gram-Hanssen

Ryan Giggs er i disse dage hovedpersonen i en retssag, hvor Manchester United-legenden er anklaget for blandt andet vold. 

Den engelske avis Daily Mail har skrevet om tirsdagens begivenheder i retten, hvor Giggs' ekskæreste, Kate Greville, fortalte om forholdet til den tidligere kantspiller. 

Ifølge Greville fløj Giggs således på et tidspunkt til Dubai, hvor hun boede, for at fortælle hende, at han ønskede at starte en familie sammen. Senere udviklede et skænderi sig voldeligt, da Greville på Ryan Giggs' iPad opdagede beviser på otte forskellige affærer, som Premier League-legenden angiveligt skulle have haft i løbet af deres forhold. 

I retten forklarede Greville desuden, at hun troede, at hun havde brækket sin albue, da Ryan Giggs holdt hende fast på gulvet, mens han forsøgte at tage hendes telefon fra hende. 

- Jeg sagde til ham: 'Jeg er glad for, at politiet kommer nu, for du har overfaldet mig, og jeg kommer til at fortælle dem præcist, hvad der er sket.' Derefter kom han hen til mig og nikkede mig en skalle. Han overfaldt mig ud af det blå. Han greb mig om skuldrene og nikkede mig en skalle. Jeg sagde til ham: 'Jeg kan ikke tro, at du lige har gjort det her'. Jeg var i chok og jeg faldt bagover. Min læbe hævede øjeblikkeligt op, så jeg holdt min hånd over munden, og jeg var virkelig bekymret, for jeg kunne smage blod i munden, og jeg troede, at han havde flået min læbe op, lød det således fra Kate Greville i Manchester Crown Court. 

Ryan Giggs risikerer op til fem års fængsel, hvis han bliver dømt skyldig i sagen - læs mere HER.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.