• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Manchester United skuffer kolossalt mod Burnley på Old Trafford

Foto: Getty Images

Manchester United tabte her til aften 2-0 til Burnley hjemme på Old Trafford.

Af clbold.dk

Manchester United havde en glimrende mulighed for at bringe sig tættere på top 4, da de i aftes tog imod Burnley. 

United måtte stille med et relativt svagt hold, idet Marcus Rashford, Paul Pogba, Scott McTominay og Victor Lindelöf alle er ude med skader - derfor var der også blevet plads til Phil Jones i midterforsvaret. 

Men værterne tog dog teten i kampens indledning, og var klart dominerende i første halvleg. Juan Mata og Anthony Martial havde begge store muligheder for at komme på tavlen. 

Kort før pausen gik det dog galt for United, da Chris Wood stik imod spil og chancer fik sendt bolden i kassen, efter et Burnley-frispark fra midten af banen. 

Dermed måtte United investere mere offensivt i anden halvleg, og Ole Gunnar Solskjær valgte således også at udskifte Andreas Pereira i pausen, til fordel for Mason Greenwood. 

Efter 56 minutter blev slemt dog værre for hjemmeholdet, da Jay Rodriguez hamrede bolden knaldhårdt op i krydset fra kanten af feltet - et vanvittigt flot mål. 

United fik ikke ændret på stillingen efterfølgende, og dermed formår Solskjærs tropper altså ikke at kapitalisere på Chelseas pointtab i går.

Superliga

Mere Superliga

Fokus