• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Oliver Okstrøm

Marcondes' giftige frispark er tilbage i Midtjylland

Foto: Getty Images

Emiliano Marcondes var tilbage på træningsanlægget i Ikast - dog ikke for at spille med de gamle holdkammerater i FC Midtjylland.

Af Oliver Okstrøm

I opstarten af sæsonen i FC Midtjylland kan man til træning opleve, at der pludselig står et nyt ansigt på banen, men torsdag var der et ganske velkendt ansigt til stede - dog udenfor banne og kiggede med.

Det var såmænd Emiliano Marcondes, som var vendt tilbage til heden, hvor han spillede i efterårssæsonen i den seneste sæson på en lejeaftale. Men når han igen var på træningsanlægget, så skyldtes det ikke et comeback. Derimod skal han stå for en frisparksskole sammen med youtuberen Brizze, hvor de skal lære nogle af de unge spillere i det midtjyske at få ramt bolden helt rigtigt.

Det fortæller han i et interview med Tipsbladet.dk.

Læs også:Avis: Midtjylland vil sende Awer Mabil videre

- Det er noget, som jeg har tænkt på i et par år. Jeg startede i Nordsjælland med at lære de unge drenge det under corona. Der havde jeg en masse tid til at tænke over, hvad jeg kunne gøre ekstra og give tilbage til unge. Derfor havde jeg tænkt på en frisparksskole, hvor det måske kunne åbne op for noget, men det er mest for at inspirere.

Netop frispark er da også noget, som Emiliano Marcondes i løbet af karrieren har gjort sig særdeles godt bemærket omkring, og derfor afviser han da heller ikke, at det også er det, som han gerne vil huskes for.

Selv husker han tydeligt sin halvsæson i FC Midtjylland, som da også kastede et sæt guldmedaljer af sig, og da han fik øje på de tidligere holdkammerater træne igennem på den solbeskinnede træningsbane i Ikast, så kriblede det også i benene på ham.

Læs også:Claus Steinlein: Brentford-oprykning havde ikke haft en direkte effekt på FCM

- Jeg får helt lyst til at gå med ind og spille, fortæller Marcondes, som da også fik en flot velkomst af både spillere og stab, da de fik øje på ham.

Planen for frisparksskolen er, at foruden det midtjyske og Farum, så skal der også være en i London, men grundet coronarestriktioner, så er det endnu ikke muligt at få sådan noget op at stå i England endnu.

Læs også:Maratonfinale endte i Brentford-skuffelse: Fulham er i Premier League

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.