• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: De vil beholde Brøndby-spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Efter en flot halvsæson i polsk fodbold, der bød på oprykning til Ekstraklasa, så skulle klubben være klar til at beholde Jens Martin Gammelby.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Der var store forventinger til Jens Martin Gammelby, da Brøndby IF hentede ham i 2019 for angiveligt et større millionbeløb.

Forventingerne er ikke blevet indfriet, hvorfor de seneste sæsoner har budt på lejeophold i Lyngby BK og nu polske Miedz Legnica. Hos sidstnævnte har han fortsat et halvt år tilbage af opholdet.

Det polske medie Weslzo beskriver dog danskerens fremtid i klubben som værende uvis, når aftalen udløbet ved årsskiftet. I princippet skal han retur til Brøndby, men ifølge mediet så vil Miedz Legnica gerne beholde ham i klubben.

Det er også selvom, at klubben netop har præsenteret en ny højre back i Michael Kostka, der kommer til fra RB Leipzigs ungdomshold. I første omgang er han dog tiltænkt en rolle på kanten, hvorfor det ikke går ud over Gammelbys chancer for spilletid, skriver de.

Selvom de polske oprykkere er interesseret i at beholde Jens Martin Gammelby ifølge Weslzo, så kan andre interesser også bringe ham retur til Brøndby IF. Ekstra Bladet har tidligere skrevet, at hans tidligere klub Silkeborg har forhørt sig på ham.

Skifter han til Kent Nielsens mandskab, så vil det kræve, at Brøndby henter ham hjem denne sommer fra sin lejeaftale, så han kan rykke til bronzevinderne.

I løbet af foråret blev det til ti ligakampe og to asissts for den 27-årige højre back. Kontrakten med Brøndby IF udløber næste sommer, men Miedz Legnica har en købsoption i aftalen med Brøndby, som de kan gøre brug af.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.